Кметът на Асеновград и Общинският съвет положиха клетва

За трети път положих клетва, като кмет на Асеновград и общината!
Нашият общ дом, в който всички ние живеем.
Отговорността не намалява, дори напротив - увеличава се. А чувството на дълг е все така силно.
За Асеновград може да се говори само с добро! С уважение и почит! Всяка вечер, когато се прибера, мога да заспя с чиста съвест. Защото всеки ден от изминалите четири години съм работил само и единствено в името на Асеновград и по-добрия живот за нашите съграждани и красивите ни населени места. И защото никога не съм делил хората по един или друг признак. Така ще продължа да работя всеки един ден и в следващите четири години!
Днес моята ръка е протегната към всички общински съветници. Време е да сложим край на разделението. Време е да работим заедно – това очакват гражданите от нас. Заедно и с добро – важно е да градим мостове, а не да ги горим.
Поздравявам новоизбрания председател на асеновградския Общински съвет Иван Иванов, за когото това е първи мандат начело на местния парламент. Радвам се, че начело на Общинския съвет застава мой съмишленик!
Поздравявам и новоизбраните кметове на населените места от общината – доказали сме, че сме опитен и добър отбор и ще надградим постигнатото през годините!

Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград

ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ