Д-р Грудев със специално послание към първокласниците в Асеновград

Д-р Грудев със специално послание към първокласниците в Асеновград 459

 

Община Асеновград осигури помагало, специално изготвено за всеки един първокласник в община Асеновград. Букварите включват както образователни, занимателни и забавни игри, така и помощни примерни задачи от различни образователни дисциплини. Интересните книжки могат да бъдат от полза за ученика дори по време на учебния процес.

Помагалата очакваха първокласниците на чиновете в класните стаи още днес, на Първия учебен ден. Въс всяко едно букварче кметът на общината доктор Христо Грудев отправя специално послание към учениците, които за първи път в живота си прекрачват училищния праг.

 

Честит първи учебен ден,
мило дете!

 

Нека 15-ти септември бъде ново начало за теб!
Първият учебен ден е един от най-специалните празници за всяко дете. Ти днес пристъпваш смело към училищната класна стая, към знанието и науката. Училището е мястото, в което ще откриеш приятели, ще придобиеш много нови знания и ще изградиш своите добри навици. Последвай мечтите си и запомни, че образованието отваря много нови врати.
Зная, че за теб днешният ден ще отмине като миг, но съм сигурен, че ще остане в спомените ти завинаги.Гласчето на първия училищен звънец ехти, сякаш е вълшебство. Време е безгрижните игри вкъщи да оставиш, ти си вече ученик!
От днес започва най-вълнуващото приключение в твоя живот. Нека следващите 12 години за теб са изпълнени само с усмивки и цветя. От сърце ти пожелавам здраве, вдъхновение, ентусиазъм, оптимизъм и да достигаш високи върхове! Най-важно е да вярваш в себе си и да не се отказваш никога!
На добър час!

 

Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград
15.09.21 г.

Последна промяна:
Свалете в pdf