Кметът д-р Емил Караиванов: "Настоявам за експедитивни и качествени ремонти на улиците, пострадали от пороите"

Кметът д-р Емил Караиванов: 404

Да се работи качествено и в срок, да се изпълнят всички възложени дейности, за това настоях пред строителните екипи, които работят вече на една от най- пострадалите улици „Йордан Йовков” в квартал Долни Воден. Това каза кметът д-р Емил Караиванов след проверка на място. С директно възлагане Общината стартира ремонтните дейности на улиците „Йордан Йовков”, „Язовирска”, „Братя Даскалови” в квартала.

По възлагане там ще се извърши пренареждане на пътни ивици и полагане на нови, асфалтиране и възстановяване на тротоари. Започнахме оттук, защото имаше дори непроходими участъци, но съм доволен, че се работи бързо, допълни още кметът. Дейностите по първите две улици ще бъдат изпълнение до 10-11 юли, а до 20 юли целият ремонт в квартала ще приключи. Общата инвестирана сума от Общината в тях е 37 000 лева.

С открита процедура събиране на оферти Общината експедитивно търси изпълнител и на неотложни ремонти дейности на участъци от улиците „Конушка”, „Рожен”, „Искра”, „Захария”, „Ангел Кънчев”. В тези ремонти ще се вложат още 158 000 лева. Общината набира оферти до 15 юли и вярвам да се започне работа на терен по най- бързия начин, каза още д-р Караиванов.

Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Ден на народните будители

Община Асеновград ви кани на събитията, посветени на Деня на народните будители

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ