Кметът на Асеновград към най-малките: В детската градина се разпалва за първи път пламъкът на знанието

Кметът на Асеновград към най-малките: В детската градина се разпалва за първи път пламъкът на знанието 514

Поздравителен адрес от кмета на община Асеновград д-р Христо Грудев към директори на детски градини, учители, деца и родители.

 

 

 

До директорите на детски градини,
учители, деца и родители
в община Асеновград

 

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ И УЧИТЕЛИ, СКЪПИ РОДИТЕЛИ, МИЛИ ДЕЦА,

Днес отново е 15-ти септември – денят, в който по традиция се открива учебната година! И тази година усмивка от празнично настроение огрява лицата Ви.

Няма по-висша ценност за всеки родител от това, да даде добро възпитание на детето си. А то ще рече, че на Вас, уважаеми учители, поверяваме най-свидното, смисъла на живота си – нашите деца. Те трябва да израснат с чувство на гордост и почитание пред българската история и самобитна култура. Какво по-хубаво от това, чрез Вашия професионализъм, благородство и всеотдайност, да дадете на бъдещото поколение увереността и силата, с която да вървят напред. Желая Ви здраве, целеустременост и успехи в отговорната мисия.

Мили деца,

Бъдете добри едни към други, внимателни към своите учители, весели в игрите и прилежни в заниманията, защото детската градина е мястото, където се създават приятелства за цял живот и където се разпалва за първи път онова пламъче на знанието, което осветява пътя на човека през целия му живот!

Пожелавам на всички крепко здраве, за да са успешни педагогическите занимания и незабравими забавленията и празниците през цялата година!

На добър час!

 

 

 

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград
                                                                                                                                           15.09.2023 г.

Последна промяна:
Свалете в pdf