Кметът на Асеновград присъства на откриването на учебната година в ОУ „Отец Паисий“

Кметът на Асеновград присъства на откриването на учебната година в ОУ „Отец Паисий“ 1065

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев присъства на тържественото откриване на новата учебна година в ОУ „Отец Паисий“ в града. Той поздрави ученици и преподаватели и им пожела да бъдат отговорни и всеотдайни. Родители и учители да водят децата смело напред, да ги учат как да се изправят, когато се препъват и падат, да им показват верния изход измежду лабиринта от житейски препятствия.

Доктор Грудев е възпитаник точно на ОУ „Отец Паисий“ в Асеновград и в днешния празничен ден се върна назад в спомените си, когато е бил ученик. Там той е получил своето основно образование и е израснал заедно с връстниците си, получавайки житейски уроци и забавлявайки се в щури игри. Днес, на първия учебен ден, след края на официалното откриване за първия учебен ден, градоначалникът посети класните стаи, разгледа физкултурния салон и се разходи из красиво обособеното дворно пространство на школото.

Доктор Христо Грудев разговаря с директора на учебното заведение Гергана Христозова и бе категоричен, че при възможност, община Асеновград винаги ще подкрепя образованието, защото то е един от най-важните елементи на човешкия живот и играе ключова роля в изграждането на личността.

Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ