Кметът на Асеновград с номинация в конкурса „Кмет на годината“

Кметът на Асеновград с номинация в конкурса „Кмет на годината“ 1931

Кметът на община Асеновград д-р Христо Грудев е номиниран в националния конкурс „Кмет на годината“ – за голяма община. Инициативата се провежда ежегодно по идея на портала kmeta.bg . В последните 4 години, под ръководството на д-р Грудев, като кмет на община Асеновград, са привлечени и вложени милиони средства в града и населените места в района. Инвестира се както в малки, така и в големи инфраструктурни, културни, образователни, спортни и друг вид обекти.

Срокът на гласуването е от днес, 01.09.23 г. (петък) до 23:59 ч. на 14.09.23 г. (четвъртък). Гласуването може да се извършва само от IP адреси от България. Регистрацията за гласуването в платформата Kmetnagodinata.bg става през профил в социалната мрежа Facebook, профил в Google или с друг e-mail, като в последния случай вотът трябва да бъде потвърден през линк, получен на електронната поща. Категориите, в които може да подкрепите д-р Грудев, са „Кмет на годината“ и „Спорт и младежки политики“. Всяко едно IP може да гласува веднъж през период от 24 часа.

Ето как става гласуването (СТЪПКА ПО СТЪПКА):

1. Кликате върху този линк: https://kmetnagodinata.bg/obshtina/goliama - ще ви излезе надпис "гласувайте за вашия фаворит - голяма община - кмет на годината.
2. Отивате малко по-надолу в страницата и ще видите надпис с главни букви „СПОРТ И МЛАДЕЖКИ ПОЛИТИКИ“.
3. Вдясно има графа „търси“ – там попълвате името на д-р Христо Грудев.
4. Ще Ви излезе бутон "ГЛАСУВАЙ" - поставяте курсора на мишката върху името на доктор Христо Грудев и кликате върху бутона.
5. Ще ви излезе прозорче със съобщение "За да гласувате Вие трябва да сте регистриран потребител" - кликате върху опцията "Вход".
6. Системата ще ви предложи няколко възможности - вход чрез e-mail от Google или чрез Facebook профил, или пък да се регистрирате директно в сайта kmeta.bg, като следва да изберете най-удобния за вас вариант.
7. Сега вече имате право да гласувате в различните категории - едновременно можете да дадете своя вот за "Кмет на годината" и за „Спорт и младежки политики“.

*Какво беше направено за спорта през мандат 2019 г. – 2023 г., вижте ТУК.

Конкурсът се организира от Kmeta.bg за XI-та поредна година. С времето, оценката на хиляди хора се превърна във важен коректив за усилията, които управленците на всяка община полагат за развитието на съответния град и регион. Конкурсът и церемонията се утвърдиха като марка и ценно отличие за притежателите им.

Последна промяна:
Свалете в pdf