Младежки общински съвет награди млади таланти на Асеновград

Младежки общински съвет награди млади таланти на Асеновград 298
По повод Международния ден на младежта, в ранния следобед на 14 август, в зала 305 на Община Асеновград по инициатива на Общински младежки съвет – Асеновград и със съдействието на Община Асеновград се състоя тържествена церемония по награждаване на деца, прославили името на град Асеновград в различни области на културата, науката, изкуството и спорта. 
 
Двадесет и три деца от Асеновград с отличия в различни сфери на обществения живот получиха медал и грамота от  Председателя и зам.- председателя на Младежкия общински съвет – Бисер Демерджиев и Димитър Илиев, както и подаръци от Кмета на Община Асеновград д-р Емил Караиванов. Те бяха номинирани от своите съграждани чрез запитване в социалните мрежи. Организаторите споделиха, че целта на тази инициатива е желанието на младежите от Общинския съвет да  изразят своята подкрепа към децата на Асеновград и да им покажат, че техните постижения са високо ценени и заслужават обществено признание.
 
В поздравлението си  Кметът д-р Емил Караиванов, благодари на  номинираните деца за това, че те са повод за гордост и  възхищение и  израз на надеждата ни за по-добро бъдеще и вяра в съхранението на Асеновград като град, в който се раждат и развиват талантливи и достойни за възхищение хора. А  на организаторите Кметът пожела да  не спират да работят все така упорито и всеотдайно за построяването на един устойчив мост между поколенията. Той подчерта, че  приносът им не остава незабелязан и признанието на съгражданите ни е най-високата оценка на техния труд и отдаденост.
 
На финала на церемонията младежите от Общински съвет призоваха всеки, който има желание да се присъедини към тях с предложения за нови инициативи. Те дадоха пример с талантливата Елена Василева от „Шоуто на Слави”, която вече е най-младият член в структурата на Младежкия Общински съвет и всеки е добре дошъл да се включи. В своето приветствие младежите изказаха своята благодарност и към родителите, треньорите и педагозите на надарените деца. От своя страна, те пожелаха такива инициативи да се превърнат в традиционни и да мотивират още много други деца да развиват своят потенциал и откриват нови таланти.
Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ