Община Асеновград раздава 150 чувала за кампанията „Да изчистим България заедно“

Община Асеновград раздава 150 чувала за кампанията „Да изчистим България заедно“ 510

Община Асеновград се включва в кампанията „Да изчистим България заедно“. Тази събота (19.09.20 г.) всеки асеновградчанин може да стане съпричастен към акцията и да направи мястото около дома си по-приветливо и чисто.

За целта на кампанията ще бъдат осигурени 150 чувала от община Асеновград. Всеки, желаещ да се включи, може да получи чували от портала на общинската администрация в следващите два дни – четвъртък и петък - от 08:00 ч. до 12:30 ч. Събраните отпадъци следва да бъдат оставени в най-близкия по местонахождение контейнер. Сметосъбиращата фирма ще ги извози до депото по график.

Снимайте се по местата, които почиствате – преди и след. Изпратете снимките на лично съобщение на Facebook страницата на община Асеновград ТУК. Най-интересните и нестандартни фотоси, на които е отразено почистване на най-голяма площ и съответно са събрани най-много отпадъци, ще бъдат публикувани на общинския интернет сайт. Нека да покажем, че всички асеновградчани желаем да живеем в по-красив град, като бъдем обединени и дадем пример как трябва да опазваме околната среда.

Междувременно, общинската администрация извършва почистване на нерегламентираните замърсявания по околовръстния път на Асеновград в посока кооперативния пазар, както и край новия гробищен парк.

Последна промяна:
Свалете в pdf
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ