Община Асеновград с подарък към МБАЛ - Асеновград

Община Асеновград с подарък към МБАЛ - Асеновград 1039

Община Асеновград поднесе подарък на болницата в града по повод професионалния празник на здравните работници – 7-ми април. Материалното дарение бе връчено лично от заместник-кмета по хуманитарни дейности инженер Петър Петров. Той предостави подаръка на управителя на лечебното заведение доктор Иван Червенков и пожела на медиците от МАБЛ – Асеновград силен дух и здраве, за да помагат на пациентите си, както досега. Дарението се състои в пет телевизора, които са предназначени за пациентски стаи.

От името на кмета на града доктор Христо Грудев бе отправен и поздравителен адрес:

 

 

„Уважаеми д-р Червенков,
Уважаеми медици,
Скъпи колеги,

Честит професионален празник - Световният ден на здравето и на всички, които работят в сферата на здравеопазването! В днешните трудни времена за цялото човечество, неизмерима е отговорността, която Вие носите на плещите си. Не е лек изборът да пренебрегнеш себе си, за да изпълняваш мисията си – да спасяваш човешки животи. Благодаря Ви за неуморните грижи към пациентите и за надеждата, с която ги дарявате! Ценя подкрепата и всеотдайността Ви във всеки един момент, в който с достойнство и смелост устоявате на предизвикателството COVID-19. Желая Ви изобилие от здраве, сили и лични и професионални успехи!

Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград“

 

Послания и подаръци по повод Световния ден на здравето бяха поднесени и от Военно формирование 24490 в Асеновград и архиерейския наместник отец Йордан Георгиев. Военнослужещите поднесоха поздравителен адрес със специално отправено послание. А от архиерейското наместничество МБАЛ – Асеновград получи икона с лика на Божията майка. Доктор Червенков, на свой ред, благодари за вниманието и подаръците и също пожела здраве и по-хубави дни за всички жители на общината.

Последна промяна:
Свалете в pdf