Община Асеновград връчи свидетелства за дарение на 70 дарители

Община Асеновград връчи свидетелства за дарение на 70 дарители 599

Община Асеновград удостои със свидетелства за дарение всички 70 дарители, които са се включили до момента в дарителската кампания за борба с новия коронавирус COVID-19. Чрез този жест общинската управа изразява своята благодарност и признателност към добротата и благородството на дарителите. Всяко от свидетелствата е поименно, като е описана стойността на сумата или съответно - какво е материалното дарение.

Някои от свидетелствата бяха връчени лично на някои от дарителите, а на други - изпратени до адрес и съответните благодетели ще си ги получат по пощата до дни. Община Асеновград благодари за съпричастността и добродетелта на всички асеновградчани в борбата срещу заразата. А именно - както на дарителите, които даряваха несамо парични и материални средства, но и на доброволците, които отделиха от времето си и с доброволен труд допринесоха за по-лекото протичане на карантината за най-уязвимите групи от хора.

Общинската управа изразява благодарността си и към останалите, които спазваха и все още спазват правилата и ограниченията, за да запазят живота и здравето си и това, на своите близки.

Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ