Общински младежки съвет подари един незабравим ден на Ели от Шоуто на Слави

Общински младежки съвет подари един незабравим ден на Ели от Шоуто на Слави 308
С пътуване до Белинташ и подарък тениска с логото на Общински младежки съвет ще запомни 4 юли талантливата Елена Василева, която спечели сърцата на хиляди зрители в телевизионния конкурс на Слави Трифонов „Нова звезда”.
 
Младежите планираха разходката преди седмица, когато кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов посрещна малката певица, за да й връчи плакет и да я поздрави за отличното й представяне в предаването и приноса й към популяризирането на Асеновград.
 
Младите ентусиасти и Ели прекараха деня в разходки из красотите на Родопите, посетиха скалното светилище Белинташ, запознаха се с неговата мистика и невероятна красота. Самата Ели сподели, че това е бил най- прекрасният й ден в живота.
 
Днес членовете на Общински младежки съвет ще вземат участие в Международната конференция „Изграждане на младежка общност чрез дейности през свободното време” в град Пловдив. Темите, които ще се разгледат на форума са свързани със свободното време и приобщаване на младежи с увреждания, споделяне на насоки и практики за сформиране на младежки общности,  представяне на съвети за младежи, младежки лидери и учители за ефективно лидерство в младежките общности и други.
Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ