Общински младежки съвет подари един незабравим ден на Ели от Шоуто на Слави

Общински младежки съвет подари един незабравим ден на Ели от Шоуто на Слави 412
С пътуване до Белинташ и подарък тениска с логото на Общински младежки съвет ще запомни 4 юли талантливата Елена Василева, която спечели сърцата на хиляди зрители в телевизионния конкурс на Слави Трифонов „Нова звезда”.
 
Младежите планираха разходката преди седмица, когато кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов посрещна малката певица, за да й връчи плакет и да я поздрави за отличното й представяне в предаването и приноса й към популяризирането на Асеновград.
 
Младите ентусиасти и Ели прекараха деня в разходки из красотите на Родопите, посетиха скалното светилище Белинташ, запознаха се с неговата мистика и невероятна красота. Самата Ели сподели, че това е бил най- прекрасният й ден в живота.
 
Днес членовете на Общински младежки съвет ще вземат участие в Международната конференция „Изграждане на младежка общност чрез дейности през свободното време” в град Пловдив. Темите, които ще се разгледат на форума са свързани със свободното време и приобщаване на младежи с увреждания, споделяне на насоки и практики за сформиране на младежки общности,  представяне на съвети за младежи, младежки лидери и учители за ефективно лидерство в младежките общности и други.
Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Ден на народните будители

Община Асеновград ви кани на събитията, посветени на Деня на народните будители

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ