От 10 юни започва записването за „Шарена ваканция”

От 10 юни започва записването за „Шарена ваканция” 1040

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните към Община Асеновград и Градска библиотека „Паисий Хилендарски” канят всички малчугани на възраст между 7 и 13 години на детска лятна академия „Шарена ваканция”. Тя се организира в периода от 01 юли до 30 август 2019 г.

Всички занимания в детската академия са напълно безплатни. И тази година „Шарена ваканция” предлага плуване, колоездене и „Ваканция в библиотеката”.

Заявления могат да се подават от 10 до 21 юни 2019 г. от 08:00 до 17:00 в офиса на местната комисия в Асеновград на ул. „Цар Иван Асен II” 9А, етаж 1, стая 3 (бившия Битов комбинат). Заявленията по образец могат да се изтеглят от сайта на Община Асеновград /в края на съобщението/.     

Всяко дете може да избере до две дейности. Класиранията в групите по занимания ще става по реда на подаване на заявленията. Класирането ще бъде публикувано на сайта на Община Асеновград.

Телефон за контакти и въпроси: 0895737765; 0888904988
Божидар Носиков.
 
 

Декларация

Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни новини

Д-р Емил Караиванов: „Една общност, каквато е общината, е ценна и значима повече, когато обръща внимание и се грижи за нуждаещите се”

С тези думи днес кметът на община Асеновград д-р Емил Караиванов откри новата сграда на Дневния център за деца с увреждания

Към всички новини
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ