Световен конкурс за детско хайку - могат да се включват и асеновградчани

Световен конкурс за детско хайку - могат да се включват и асеновградчани 199

Български хайку съюз обяви Световен конкурс за детско хайку, в който имат възможността да се включат и малки таланти от Асеновград. Темата на творческото състезание е "Градове". Кандидатстващите трябва да бъдат на възраст под или на 15 г., до 28.02.22 г. Хайку трябва да бъде придружено от ръчно нарисувано или изработено художествено произведение на същата страница, като е ползван лист с размер А-4. Формулярът за кандидатстване, който може да откриете ТУК, трябва да бъде залепен на гърба на творбата.

Приемат се всякакви произведения на изкуството (без снимки и цифрови рисунки). Творбата трябва да е оригинална и непубликувана никъде. Няма да се приемат такива, за които детето е получило помощ от свои близки, приятели или други лица. Хайку трябва да бъде представено на три кратки реда. Крайният срок за участие в конкурса е 28.02.22 г.

Творбите си всеки талант може да изпраща на адрес София 1000, п. к. 501, за Български хайку съюз. Формулярът за кандидатстване трябва да е залепен за произведението с лепило (да не се използват кламери или телбод). При изпращане творбата не трябва да бъде сгъвана, а върху пощенския плик да е изписано "ХАЙКУ", както и "НЕ ПРЕГЪВАЙ". Сред изискванията за участие в конкурса е на формуляра да се е подписал настойник.

Последна промяна:
Свалете в pdf