Дирекция „Бюро по труда” Асеновград организира информационно събитие на открито за кариерно консултиране На 29.05.2024 г.

436
Във връзка недостига на кадри в някои професии и голямото разнообразие от специалности в училищата, Дирекция „Бюро по труда” Асеновград организира информационно събитие на открито за кариерно консултиране. На 29.05.2024г. в периода от 10-16 часа ще бъде поставена шатра в централния парк на града до параклиса „Св. св. Кирил и Методий“  срещу паметника на цар Иван Асен II. Там служители на Дирекция „Бюро по труда” Асеновград ще предоставят услуги на гражданите на общината относно информация за актуални работни места, специалности и професии във всички училища в Пловдивска област, начин на кандидатстване, търсени професии на пазара на труда и др.
Каним всички родители на деца, завършващи 7-ми клас. С всички посетили събитието ще има възможност да се коментират професиите и специалностите, които се предлагат в училищата и това какво ще могат да работят техните деца, когато завършат гимназия. Кои са най-търсените професии на пазара на труда в момента, очакваните тенденции през следващите години и др. въпроси, които ги вълнуват за бъдещото кариерно развитие на децата им.
Заповядайте!
Последна промяна:
Свалете в pdf
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ