Д-р Христо Грудев изпрати поздравителен адрес до абитуриентите от 5-те средни училища в Асеновград

488

Уважаеми абитуриенти,

Приятели,

Месец май е най-красивия, най-нежния и най-ароматния месец от годината, защото олицетворява пролетта и защото е месецът на абитуриентските балове. Един от най-красивите и незабравими празници в живота на един млад човек. Месецът, който през целия живот ни връща към най-искрените и непоправими приятелства.

Абитуриентският бал е двоен празник - с него от една страна отбелязваме края на един много сериозен етап от своя живот, който на практика е базата за по-нататъшното ни развитие и от друга страна - ставаме пълнолетни с възможността да избираме сами своя път на развитие - пълен с изненади и предизвикателства. След години обаче разбираме, че абитуриентският бал е краят на един безгрижен живот. Затова не забравяйте ученическите си приятелства и своите учители!

Приемете моите пожелания да бъдете здрави, винаги духовно млади, усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сила да ги постигнете. Доверете се на вътрешния си глас, повярвайте на родителите и следвайте своето разбиране за красота и щастие.

С уважение,/п/

Кмет на община Асеновград

 

Последна промяна:
Свалете в pdf