Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Роси Кирилова ще пеят в Асеновград за кампанията „Бъди войник”

Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Роси Кирилова ще пеят в Асеновград за кампанията „Бъди войник” 992

Министерство на отбраната със съдействието на Община Асеновград ви канят на 24 септември на площад „Акад. Николай Хайтов”, където ще се проведе националната информационна кампания „Бъди войник” под надслов „Вижте отблизо българската армия!”.

От 16 ч. ще започне информационната борса за набиране на войници и матроси. Ще бъде показана военна техника, въоръжение и оборудване на Сухопътните войски и Силите за специални операции.

Популярни български изпълнители са част от кампанията и тази година. В Асеновград организаторите са поканили за участие в развлекателната част от събитието естрадната певица Маргарита Хранова, Орлин Горанов, Росица Кирилова и Райко Кирилов. Програмата ще обогатя с изпълненията си представителният ансамбъл на Въоръжените сили и Представителният духов оркестър на Военновъздушните сили, оркестър за народна музика „Фугас” при 4-ти артилерийски полк-гр. Асеновград, представителен танцов ансамбъл „Станимака” при Военен клуб-гр. Асеновград с ръководители Снежана Станкова и Надежда Батинкова.

Заповядайте!


Начална дата: вторник, 24 септември 2019

Крайна дата: вторник, 24 септември 2019


Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни събития

Към всички събития
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ