Награждаване в конкурса "Родолюбие: 24 Май - пиши красиво!"

Награждаване в конкурса 479

Награждаването на участниците в третия конкурс „Родолюбие с букви, палитра и глас“, организиран от Исторически музей - Асеновград и Студио РЕ, ще се проведе на открито - в близост до музейната сграда. Събитието ще се състо от 17:30 ч. В третот издание на конкурса темата беше свързана с 24 май и краснописа. Включиха се 400 деца на възраст между 7 г. и 14 г. от цялата страна, както и участници от българското училища в Алзира, Испания.

Авторитетно жури определиха две първи награди – за първокласничката Михаела Йорданова от СУ „Вела Благоева“ - Велико Търново и за Стенли Димитров на 14 г. от ОУ „Отец Паисий“ - село Мененкьово, област Пазарджик. II място е за Акън Юсуфов на 14 г. от ОУ „Отец Паисий“ - Асеновград, а третото - за Калина Николова на 11 г. от ОУ "Д-р Петър Берон" - Плевен. Всички преписи на учениците, които избираха между „Аз съм Българче“ на Иван Вазов, „Високи, сини планини“ на Младен Исаев и „Букви“ на Цветан Ангелов, ще бъдат публикувани на сайта на Студио РЕ.

В програмата в деня на награждаването обичаната асеновградска изпълнителка Веси Пашалиева ще представи песни от дебютния си албум „Моят ритъм“.


Начална дата: четвъртък, 10 юни 2021

Крайна дата: четвъртък, 10 юни 2021


Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни събития

Към всички събития
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ