Община Асеновград ще посрещне мото-туристи от цяла Европа

Община Асеновград ще посрещне мото-туристи от цяла Европа 700
В навечерието на Съединението – 5 септември, от 14:30 ч.,  на площад „Академик Николай Хайтов” Община Асеновград ще бъде домакин на среща - изложение на мото-туристи от Европейската Голд Уинг Федерация – GWEF с обществеността на гр. Асеновград.  Посещението е част от програмата на Седмата международна среща на мото-туристи в град Пловдив.  Целта на срещата и свързаните с нея събития и посещения,  е да се представи и популяризира България, в частност Пловдив, Асеновград и региона, с традиции, култура, бит, кухня и природа, както и създаването на нови приятелства и партньорства между Gold Wing –клубовете и отделните мото-туристи в страната и чужбина.
 
 „Европейска Голд Уинг Федерация- GWEF” е сдружение, в което  участват 25 европейски страни с обща членска маса  приблизително 22 000 души. Под егидата на GWEF всяка седмица се провежда среща, наречена „Треффен”, в различна страна членка на федерацията.  През 2019 година от 04-08 септември За България като страна домакин, организатор на срещата е „Мото Клуб Златно Крило” – България.
 
Община Асеновград кани всички любители и ценители на мотоциклетите да споделят емоцията от предстоящата вълнуваща среща.

Начална дата: четвъртък, 05 септември 2019

Крайна дата: четвъртък, 05 септември 2019


Последна промяна:
Свалете в pdf

Последни събития

Към всички събития
ОПОС
ОПАК
Администрация онлайн
Музеи на града
ЕС
ЕСФ